Ten perfect fara defecte. Peeling facial contribuie la intinerirea tenului!

Tratamentele potrivite de îngrijire a pielii pot ajuta la prevenirea și inversarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Tratamentele noastre se concentrează pe întinerirea și regenerarea pielii la un nivel mai profund. Iată de ce am decis să vă relatăm despre fascinantul peeling Age Control, de la Holy Land.
Vârsta e doar un număr, cum spune o zicală populară. Totuși cu trecerea anilor observăm deseori cum ridurile, petele, cearcănele și o serie de alți indicatori legați de aspectul pielii, joacă un rol de primă impresie atunci când oamenii încearcă să ghicească anii unui om.
Deși procesul de îmbătrânire este inevitabil, este îmbucurător să știm că o îngrijire corectă a pielii, practicată cu regularitate, poate ajuta la controlul semnelor vizibile ale îmbătrânirii.
Peelingul Age Control de la Holy Land este o practică cosmetologică care te va ajuta să oprești anii în loc și să te bucuri de un aspect întinerit, proaspăt și tonifiat al tenului fieții tale.
Seria Age Control Super Lift, de la Holy Land
Produsele de la Holy Land ne încântă mereu cu calitatea și efectul lor imediat. Din acest motiv ele sunt alegerea numărul 1 ale tuturor femeilor, atunci când vine vorba de îngrijirea pielii fieței.
Peelingul Age Control Super Lift este un exfoliant blând, care reînnoiește tenul și conferă un efect de netezire vizibil, pentru un aspect mai tânăr și cu o textură radiantă a pielii.
Linia de produse Age Control a fost special creată pentru a trata și îngriji pielea matură, îmbătrânită și este activă, în deosebi, pentru încetinirea proceselor de îmbătrânire a pielii și în întârzierea apariției semnelor de vârstă. Ingredientele active ale acestei game susține asimilarea colagenului, elastinei și materialului intercelular, precum și păstrează nivelul de umiditate al pielii, care ajută la obținerea unui efect de strângere și ridicare pentru un aspect mai tânăr și luminos. Datorită efectului concentrat al compoziției, performanța produselor este atât imediată, de strângere și netezire, cât și pe termen lung, tratând dezechilibrele hormonale ale pielii mature.
Ceea ce este interesant și de apreciat la această serie de produse este că ele acționează atât la nivel intrinsec(sub suprafața pielii, această îmbătrânire este deteminată de genele noastre) , cât și cel extrinsec(la suprafața pielii, este determinată de factorii externi – stilul de viață, expunerea la UV, poluanți, etc.).
Age Control este un peeling tot mai căutat de către clientele noastre pentru că au observat efectele acestuia încă după prima procedură!
Procedura Anti Age
Ingredientele active, precum: hitoestrogeni derivați din fasole de soia și yam sălbatic, fitoproteine vegetale derivate din grâu și soia, alge din Marea Roșie, spirulina, extracte ca trifoiul, aloe-vera, ceaiul verde și alte componente naturale, au reușit să controleze anii în favoarea tinereții noastre. Această formulă de ingrediente îngrijește toate tipurile de piele și asigură un efect de lifting imediat.
Procedura cu peeling Age Control va produce schimbări vizibile ce le vei observa prin următoarele beneficii:
– diminuarea evidentă a semnelor de stres ca: liniile de expresie, riduri fine, cute;
– creșterea producției de colagen și elastină, ceea ce conferă pielii o textură mai suplă și mai fermă;
– stimulează tonifierea pielii;
– accelerează refacerea structurii epidermei;
– neutralizarea radicalilor liberi;
– apară pielea de acțiunea negativă a factorilor externi;
– normalizează balansul hormonal al pielii.
După prima procedură vei observa o textură a pielii bine hrănită și hidratată și mai puține semne de dezechilibru hormonal caracteristice pielii mature.
Atunci când aspectul tenului îți definește vârsta, tratamentele noastre te ajută să fii mândră de anii tăi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *