Cum să ai sprâncene perfecte și potrivite pentru tine?

Sprâncenele pot îmbunătăți un machiaj făcut în grabă, sau strica un machiaj realizat perfect. Sprâncenele reprezintă 50% din efectul unui machiaj! Forma lor este foarte importantă pentru armonia și simetria trăsăturilor. Cu ajutorul sprâncenelor ne exprimăm sentimentele de uimire, supărare, bucurie, așadar prin stilizarea sprâncenelor putem da o formă specială feței…

 

Efectul sprâncenelor greșit pensate

Modelarea sprâncenelor neprofesionist poate schimba radical expresia feței tale. Sprâncenele bine pensate și stilizate pot constitui un avantaj, în timp ce unele pensate greșit pot strica înfățișarea pentru mult timp înainte. Sprâncenele bine stilizate echilibrează trăsăturile feței, pot crea iluzia unei fețe mai înguste sau a unor ochi mai mari.

 

Vopsirea sprâncenelor cu vopsea

Principala cauză pentru care femeile aleg să își vopsească sprâncenele sunt golurile în structura acestora. Expunerea îndelungată la soare favorizează decolorarea naturală a firelor de păr. De asemenea, pe măsură ce îmbătrânim, sprâncenele se deschid la culoare. Din aceste motive, vopsitul este o metodă perfectă de a le face să arate pline și mai evidențiate. Alegerea culorii și formei potrivite îți permit să accentuezi forma feței, culoarea pielii și îți scoate frumusețea ochilor în evidență.

Procedura se repetă o dată la 4-8 săptămâni în general, dar depinde de mai mulți factori. Sprâncenele vopsite arată mult mai naturale decât sprâncenele conturate cu creion.

 

Vopsirea sprâncenelor cu Henna (Brows Henna)

Henna este un produs natural care stimulează creșterea firelor de păr. Aplicată pe sprâncene pigmentează intens, pe lângă firele de păr și pielea în proporție de 100%, oferind un rezultat care se menține până la 3 săptămâni. Este singura metodă naturistă care dă acest efect. Procedura este recomandată persoanelor care au sprâncenele foarte subțiri, sau forma sprâncenelor nu este potrivită tipului feței. BrowHenna are o gamă de culori pentru vopsire, astfel specialistul alege culoarea perfectă pentru tine. Cu ajutorul hennei într-o perioadă destul de scurtă de timp vom obține o formă potrivită a sprâncenelor, care va schimba starea ta de spirit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *