Ingrijire ten in timpul sarcinii sfaturi de la cosmetologul Eugenia Dinu, Salon Deia.

Sarcina este acea perioadă frumoasă când viitoarele mămici au o mulțime de nedumeriri referitoare la îngrijirea pielii lor și interdicțiile la unele produse sau proceduri. Este adevărat că odată cu schimbările din organism, se schimbă și aspectul pielii. Iar pentru aceasta aveți nevoie de o îngrijire mai specială și nicidecum o pauză de la ritualurile de frumusețe.

Sfaturi practice de la cosmetologul-estetician Dinu Eugenia

Dinu Eugenia a finisat facultatea de Biomedicină, specialitatea cosmetolog-estetist. Acum își are activitatea la salonul Deia, unde efectuează proceduri de îngrijire faciale cât și corporale deja de doi ani. Pentru că este un specialist perfecționist, nu a încetat să învețe nici o zi. Participă regulat la seminare și cursuri de perfecționare, precum ”LPG Endermologie”, prezentarea produselor și procedurilor ”Academie”, curs de bază pentru întrebuințarea produselor ”Holy Land”, instruirea pentru aparatul ”IPL” și ne mărturisește că are agenda plină de instruire și pentru anul care vine.

Eugenia ne dezvăluie că dragostea ei față de acest domeniu a crescut odată ce a devenit parte din frumoasa familie Deia. Aici a învățat să ofere nu doar îngrijire și sfaturi practice de întreținere a pielii, femeilor care îi pășeau pragul, dar deseori și afecțiune și sprijin. De aici vine și atenția deosebită pe care o are față de femeile însărcinate și ritualul de îngrijire a pielii în timpul sarcinii.

Procedura preferată și adorată atât de clientele salonului Deia cât și de femeile însărcinate, în deosebi, este peelingul Derm Acte UNI-PEEL. Acest tratament nu are absolut nici o contraindicație și este permis și doamnelor însărcinate sau în perioada de lactație. După această procedură efectele nu întârzie să apară și își bucură beneficiarele cu un efect de:
nivelează textura pielii;
înlătură petele pigmentare;
diminuează ridurile superficiale;
pielea are un aspect luminos și sănătos.

În afară de orele petrecute la salon, Eugenia îndeamnă toate femeile însărcinate să respecte și un obicei de îngrijire cu produse specifice acestei perioade, acasă, în fiecare zi. Fiecare femeie are un organism individual și reacționează diferit, iată de ce este important ca mai întâi de toate să vă alegeți produsele și metoda de îngrijire împreună cu cosmetologul și nicidecum să vă orientați după rânduiala de îngrijire a prietenelor. Iar pentru ca să vă bucurați la maxim de această perioadă magică, Eugenia vă va oferi prima consultație gratuită, așa o să vă faceți un program adecvat pentru dumneavoastră și specific tipului de ten și problemelor pe care le aveți.

De ce este important să îți îngrijești tenul corespunzător în timpul sarcinii

Perioada sarcinii vine la pachet cu schimbările hormonale, care îți poate da uneori peste cap întreg metabolismul. Nu trebuie să vă panicați sau să apelați la diverse tratamente naturiste dacă într-o bună zi vă treziți cu fața plină de acnee, aveți răbdare și încredere în cosmetologul vostru. Acesta este și primul pas pe care să îl faceți când simțiți că aspectul tenului se schimbă. Alegeți-vă un cosmetolog, cu mare grijă, în cazul în care nu îl aveți deja, și împreună cu el o să reușiți să vă bucurați de această perioadă fără neplăceri.
Știm cât de importantă e liniștea și starea sufletească din timpul sarcinii, iată de ce ar fi bine să vă răsfățați cât mai des cu momente de relaxare, masajul facial fiind o procedură des întâlnită și recomandată pentru toate femeile care au un regim de viață alert, sau doar o perioadă mai specială.

Nu uitați că sunteți minunate și meritați tot ce este mai bun, pentru că curând o să aduceți pe lume cel care vă va deveni cel mai important om din viața voastră.
Din acest motiv e bine să aveți grijă de starea emoțională și să nu lăsați nici un motiv să vă îngrijoreze sau să vă indispună. Iar dacă și apar anumite momente, să le depășiți cu calm.

Oricând veți simți că aveți nevoie de un umăr de încredere în tratarea problemelor de piele, sau vă doriți un moment de relaxare, Eugenia vă va aștepta cu drag și prăjituri la salonul Deia.

https://www.facebook.com/DeiaSalon/

https://www.instagram.com/deiasalon/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *