Curățarea facială pentru revigoratea pielii - Secretul unui ten curat și strălucitor

Nu este un secret că pielea, zi de zi este predispusă la poluare: praf, sebum, produse cosmetice, deșeuri de mediu și o mulțime de alte lucruri. Toți acești factori acționează negativ asupra tenului și ca rezultat obținem o culoare neuniformă a pielii, deshidratare, pori încărcați, comedoane.

Comedoanele sunt pori umpluți în care grăsimea s-a oxidat din cauza contactului cu aerul. Dacă porul este blocat de celulele moarte ale pielii, tenul nu se exfoliază în timp, bacteriile pătrund in pori si pot apărea alte probleme mai grave precum acnee comedogena sau alte forme de inflamații.

Pentru a menține pielea curată, strălucitoare și sănătoasă , este important să ajutăm pielii să elibereze tot surplusul din pori, sa efectuăm procedura de curatare la timp și să menținem tenul curat cu produse de ingrinire în dependență de tipul tenului.

Curățarea tenului este procedura care eliberează tenul de impurități, celule moarte, sebum. Cu ajutorul acestei proceduri se îmbunătățește circulația și are loc stimularea metabolismului celular, astfel pielea devine netedă și curata. Eficacitatea procedurii depinde și de regularitatea efectuării. Curățarea tenului se recomandă să fie efectuată odată la 2-3 luni sau cum recomanda specialistul dumneavoastră.

Curățarea tenului se recomandă tuturor care are macar una din probleme precum:

  • Secreția sebumului în abundență
  • Culoarea tenului neuniform
  • Comedoane(punctele negre)
  • Imbatrinirea pielii, provocată de pierdetea elasticității și încetinirea sintezei de substanțe fundamentale
  • Tipul de piele gras, când persistă luciul la suprafața pielii
  • Elemente inflamatorii in stare activă.

După diagnosticarea problemelor tenului tau, specialistul îți va oferi tipul de curățare facială de care ai nevoie și individual în dependență de vârstă și necesități îți va alege etapele necesare pentru tratament. Piele fetei are nevoie de ingrijire si reinnoire, de aceia nu ezita sa ii oferi aceasta grijă. Iar tenul cu siguranta iti va multumi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *