Curățarea feței cu peeling

Curățarea feței + peeling este o tehnică de înfrumusețare, utilizată pentru a îmbunătăți calitatea și aspectul pielii pe o perioadă cât mai îndelungată.
Este un tratament facial complex, cu eficiență garantată, fiind potrivit atăt pentru femei cât și pentru bărbați!

Salonul Deia dispune de peeling-uri extrem de eficiente, atât pentru pielea tânără cât și pentru cea cu tendință de îmbătrânire. Fiecare tip de peeling este ales individual de către cosmetolog, după o consultare completă a pacientului.

Atunci când sunteți la consultația cu cosmetologul, este necesar să indicați clar rezultatul pe care-l doriți și intoleranțele individuale, deoarece începând de la aceasta se va elabora componența procedurii și eficiența ei.

Pentru pielea tânără cu secreți de sebum în exces, pori dilatați, predispusă la acnee, cele mai potrivite sunt peelinguri pe bază de acizi AHA și BHA.
Pentru pielea îmbătrânită, care necesită o sinteză sporită a fibroblastelor, sunt recomandate peelinguri cu acizi BHA+ Retinol.

De ce este bine să combinăm curățarea mecanică cu peeling chimic?

Curățarea mecanică a pielii este cea mai eficientă metodă care curăță suprafața pielii de elemente inestetice. Datorită acestui tip de curățare, este posibilă prevenirea și stoparea temporară a proceselor inflamatorii apărute la nivelul pielii, eliminarea comedoanelor, miliei și altor elemente profund localizate. Este o procedură potrivită pentru pacienții cu tendință acneică care au nevoie de o curățare minuțioasă a porilor.

Peeling-ul chimic are proprietatea de a îndepărta celulele moarte de la suprafața pielii, stimulează activitatea celulară, sinteza de colagen și elastină, având astfel un efect deosebit asupra elasticități  pielii. Acționează și asupra pigmentului din piele (melanina), prevenind și ameliorând petele pigmentare. Datorita descuamarii fiziologice  a celulelor superficiale cornoase, pielea capătă o strălucire sănătoasă.

Combinând curățarea mecanică cu peeling chimic obținem rezultatele maxime. De aceea este recomandat combinarea a 2 metode ce se completează reciproc.

•Curățarea cu peeling chimic este potrivită pentru toate vârstele.

Dacă pacientul este minor, curățarea cu peeling se efectuează doar cu acordul părinților ( se prezintă acordul în format scris sau cu prezența părintelui)‼️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *