Curățarea tenului

Curățarea tenului este o procedura igienica, pentru îndepărtarea punctelor negre și celulelor moarte din piele.

Pentru a avea un ten luminos și sănătos, periodic, in funcție de tipul pielii este necesar de efectuat curățarea profunda a tenului. Este una din cele mai eficiente și populare proceduri, care, efectuate sistematic îmbunătățesc metabolismul celular, uniformizează culoarea și textura pielii.

Se indica in următoarele imperfecțiuni: – pori dilatati; – puncte negre; – comedoane deschise și închise; – hipersecreție de sebum; – textura neuniforma a tenului; – culoare sumbra a pielii.

Curățarea profunda a tenului trebuie sa fie efectuată doar de specialiști calificati cu respectarea normelor sanitaro-igienice in vigoare.
Pentru tenul problematic, cu pielea grasa, curățarea tenului este recomandata o data la 8 saptamini, iar pentru tenul uscat se recomanda o data la 3-4 luni.

Cea mai eficientă procedura pentru îmbunătățirea calității pielii este combinarea procedurii de curatare cu peeling pe baza acizilor fructiferi. Curatare + peeling. Cu ajutorul unui instrument “tercomedon” va avea loc extracția punctelor negre și comedoanelor de tip închis, iar peelingul aplicat după curățare va lucra nemijlocit la calitatea pielii.
Peelingul îndepărtează celulele moarte, uniformizează culoarea și textura pielii, reglează secreția de sebum și are efect antiinflamator.

După procedura de curatarea profunda a tenului, este o perioada in care tenul se restabilește, de aceea se efectuează cu 14 zile înainte de evenimente importante.
In salonul Deia sunt produse predestinate pentru femeile însărcinate și perioada de alăptare. Recomandam exfoliere și curatare blinda a tenului. Procedura este indicată pentru femei, barbati și in perioada de adolescenta.

De ce salon Deia?
– utilizam produse de inalta calitatate franceze și israeliene: Academie și Holy Land
– instrumente sterile cu cerințe respectate de Agenția Nationala pentru Sănătate Publica;
– protocoale individualizate;
– specialiști instruiți de traineri internaționali;
– suntem institutie cu mai mulți de 15000 de clienti deserviti
– 9 ani pe piața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *