Epilare definitivă cu laser pentru bărbați

Epilare definitivă cu laser pentru bărbați.

Laserul de la compania Lumenis, are la baza cel mai eficient sistem de epilare definitiva pentru barbati.
Sistemul rapid si puternic asigura rezultate excelente pentru orice zona a corpului, inclusiv zona faciala. Laserul diode este considerat “Standart de Aur” pentru indepartarea firelor de par nedorite. Actionind prin mecanismul de fototermoliza, rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta.

Cererea inalta a acestei proceduri este datorita problemelor estetice cu care deseori se adreseaza barbatii. Una din cele mai des intilnite este pseudofoliculita.
Pseudofoliculita este inflamația foliculului pilos și a țesutului cutanat adiacent, se întâlnește mai frecvent în zonele în care firul de păr are tendința spre încurbare, spre exemplu regiunea axilară, inghinală, sau în cazul bărbaților regiunea facială și a gâtului. Astazi, laserul este cea mai sigura si eficienta procedura pentru tratamentul foliculitelor.
Parul inestetic din regiunea spatelui, umerilor, cefei, trunchiului deasemenea poate fi indepartat cu usurinta cu a ajutorul acestui tratament.
Barbatii avind firul de par gros si inchis la culoare, vor avea rezultate bune cu indepartarea firelor in proportie 70 % dupa primele sedinte. Firul de par va atrage rapid, in cantitati mari energia laserului, ceea ce va ridica eficacitatea tratamentului.Dupa 14 zile de la procedura, barbatii observa o crestere lenta a firelor de par, firele devin fine si o parte din ele cad.

Procedura nu este dureroasa.In timpul tratamentului barbatii simt o usoara caldura si intepaturi. Sistema de racire a laserului Light Sheer Desire, scade senzatiile de durere si face procedura comfortabila.
Deoarece fondalul hormonal al barbatilor predispune spre mecanisme compensatorii de formare a firelor noi de par, vor fi necesare mai multe sedinte decit la femei. Zona fetei necesita intre 8-12 sedinte, deoarece, aici se afla receptorii hormonului testosteron, care compenseaza caderea firelor de par. Laserul de la compania Lumenis indeparteaza firele de par de orice grosime si culoare, cu exceptia firelor albe si carunte.

Manipula inovatoare High Speed(HS) , permite efectuarea procedurii sigur si inofensiv pe pielea bronzata si barbatilor cu pielea inchisa la culoare (fototip lll-V).
Dotata cu sistema vacum, ofera siguranta prin scaderea cantitatii de melanina(pigment) din piele, la cm patrat, astfel energia este focusata doar spre foliculul pilos.

Inainte de a incepe tratamentul cu laser, tinem cont de regulile de pregatire: firul de par, nu se zmulge din radacina 40-50 zile; se rade zona cu 24 h inainte de procedura.
Dupa tratament este interzis bronzul 14 zile si zona expusa procedurii, se protejeaza cu creme ce au factor SPF.
Nu poti face aceasta procedura daca suferi de maladii oncologice, autoimune, ai primit ultimile 14 zile tratament cu fotosenzibilizante( antibiotice).

Vezi prețul aceste proceduri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *