Tratament Epilarea cu Lumina Intens Pulsata la Salon Deia in Chisinau

De 6 ani profesez în domeniul epilării cu lumină intens-pulsată.

Cristina Seveliova, cosmetologul-estetician de la salonul Deia are o experiență de 6 ani în domeniul epilării cu lumină intens-pulsată. A absolvit Facultatea de Biomedicină, Academia de Frumusețe din Paris. Iar pentru că este o fire dinamică și îi place să aibă timpul mereu ocupat, a devenit și trainer pentru tinerele care doresc să își înceapă o carieră în domeniul îngrijirii pielii. Este implicată în dezvoltarea strategiei de management în cadrul echipei Deia, unde își împărtășește cunoștințele și abilitățile cu multă răbdare și tact întregului colectiv.
De asemenea, la baza studiilor sale stă și certificatul de studiu ”Pigmentation, species, pathology”, recunoscut de companiile reprezentative ale Federației Europene pentru calificare internațională INFA.
De fiecare dată clientele vin cu multe întrebări referitoare la epilarea permanentă. Care formă este mai eficientă? Care prezintă cele mai puține riscuri sau dacă sunt periculoase pentru sănătatea lor? În ce perioadă a anului e mai bine să o efectueze? Cristina ne mărturisește că, de fiecare dată, are răbdare și grijă să răspundă la temerile clientelor sale, care îi cer sfatul și ea vine cu recomandarea potrivită situației lor. De asemenea, Cristina refuză să execute epilarea cu lumină intens-pulsată dacă clienta prezintă careva riscuri sau interdicții pentru acest tratament.

Ce înseamnă epilarea cu lumină intens-pulsată?

Epilarea cu lumină intens-pulsată(tehnologia IPL) este o formă de epilare definitivă ce se realizează prin lumina terapeutică.
Acest tip de epilare se poate face atât pe zone cu o suprafață redusă: mustața, bărbie, cât și pe zone extinse: regiunea axile, inghinală, nivelul brațelor sau gambelor. Tehnica presupune folosirea unor filtre  speciale  care selectează o anumită lungime de undă a spectrului luminos ce acționează asupra rădăcinii firului de păr. Iar datorită spotului special al aparatului IPL, aproximativ 90% din energie este direcționată către țintă. Astfel firele de păr aflate în faza activă sunt distruse și eliminate.
Desigur că, epilarea definitivă se face în mai multe ședințe(numărul lor depinde de tipul de piele  și de culoarea, textura părului, de zona ce urmează a fi tratată). Ședințele se fac la un interval de 4 până la 12 săptămâni, timp în care nu se recomandă expunerea la soare sau la solar. Dar, aceste detalii ți le oferă specialistul chiar din prima zi de consultație, deci nu trebuie să îți faci griji că o să uiți ceva între timp. Vă asigurăm că nu prezintă risc de infecții și nu necesită foarte multe precauții.

Să știți că epilarea cu lumină intens-pulsată(IPL) nu se adresează doar femeilor, bărbații apelează tot mai frecvent la această tehnică(în deosebi pentru zona spatelui și a pieptului).

De ce îți recomandăm să alegi epilarea cu lumină intens-pulsată?

Acum că ne-am clarificat ce reprezintă epilarea cu tehnologia IPL, este bine să cunoașteți și că epilarea definitivă se poate efectua prin două modalități: cu laser sau cu lumină intens-pulsată.
Spre deosebire de epilarea cu lumină intens-pulsată, laserul poate distruge numai foliculii ce se găsesc în punctul focal corespunzător lungimii de undă emise.
Mai mult decât atât, epilarea cu ajutorul aparatului care emite lumina intens-pulsată (IPL) este rapidă, eficientă și lipsită de durere.
Cristina ne mai dezvăluie un secret, cum că lumina intens-pulsată (IPL) face minuni pentru piele, ajutând-o să scape nu doar de părul nedorit de pe corp, ci și de inesteticile imperfecțiuni precum ridurile, petele, acneea, foliculita sau urmele de cicatrici. De aceea, tratamentele pe bază de IPL sunt recomandate de medicii dermatologi și de cosmeticiene pentru tratarea acestor probleme ale pielii.
Deci, ai putea să rezolvi chiar mai multe probleme odată.

În anul 2019 IPL-ul a fost un aliat de nădejde pentru femeile din Moldova: îndrăznește și tu să ai o piele perfectă și să fii pregatită în orice moment pentru atingeri și momente de neuitat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *