La baza activității noastre stau 3 valori fundametale: profesionalism, eficiență și satisfacție

Deia Salon de frumusețe este locul unde femeile și bărbații pot primi consultații profesioniste și tratamente sigure pentru piele și corp. Salonul și-a început activitatea în martie 2013 (sub denumirea de Salon Hespera), iar în 2018 ne-am redenumit în Salon Deia. Odată cu relansarea pe piață am adoptat cele mai eficiente proceduri pentru clienții noștri, sporind calitatea acestora și am selectat produse premium pentru realizarea procedurilor.


La baza activității noastre stau 3 valori fundamentale:

  • Profesionalism – toți specialiștii care activează în salonul nostru sunt absolvenții celor mai prestigioase instituții cosmetologice din Moldova, își actualizează în permanență cunoștințele urmând noile tendințe din domeniul esteticii medicale, participând la traininguri și cursuri de formare.
  • Eficiență – pentru administrația salonului Deia este foarte important ca fiecare procedură realizată de specialiștii noștri să fie eficientă, din acest motiv imvestim în aparate de calitate, fabricate în SUA/Europa și licențiate de FDA. De asemenea utilizăm produse cosmetologice recomandate de cei mai buni dermatologi esteticieni, produse elaborate în laboratoarele Academie (Franța) și Holly Land (Israel) .
  • Satisfacție – salonul nostru nu ar putea exista în cazul în care clienții nu ar fi mulțumiți de rezultatele tratamentelor pe care le fac la noi. Abordăm fiecare pacient individual și întotdeauna tratăm tenul analizând complex cauzele și evoluția problemei. Tratamentele noastre sunt sigure. 98% dintre clienții noștri sunt mulțumiți de rezultate, iar această cifră ne bucură enorm. Cea mai mare răsplată pentru munca pe care o facem este clientul mulțumit care recomandă cu drag prietenilor și cunoscuților săi serviciile salonului nostru.

Procedurile cosmetologice pe care le oferim clienților sunt: curățarea tenului; peelingurile de diferite  și epilarea cu ceară.

Stilizarea și vopsirea sprâncelor cu henna sau cu vopsea este una dintre procedurile preferate ale specialiștilor noștri. Folosim hennă (produs natural) de calitate superioară (Brow Henna). Cosmetologii noștrii știu cum trebuie să arate sprâncenele perfecte ale unei femei și ale unui bărbat, astfel ca fața să arate armonios și să emane fericire.

Daniela Railean

Daniela Railean

Administrator

Absolventa CEITI, specialitatea Servicii Administrative și Secretariat
Absolventa USM, facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării

Cristina Șeveliova

Cristina Șeveliova

Cosmetolog

Absolventă ULIM, facultatea Biomedicina, specialitatea cosmetolog estetist

Bozian Tatiana

Bozian Tatiana

Cosmetolog

Alboventă Colegiul Mondostud-Art

Iar pentru ca fiecare client care intră la noi să fie relaxat și să aibă o stare de bine avem procedurile cu presoterapie, care elimină în timp record lichidele din organism. Ședințele de presoterapie sunt recomandate în mod special femeilor gravide și persoanelor care suferă de retenție de apă.

Dacă încă nu ai fost la Salon Deia, nu ezita, programează-te acum și fii sigur că va fi dragoste la prima vedere.